Şanlıurfa'ya Adli Tıp Kurumu açılıyor

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ve Adli Tıp Kurumu Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Fatih Yağmur tarafından Şanlıurfa'da açılacak olan Adli Tıp Kurumu Şube Müdürlüğü için protokol imzalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ekim 2012 20:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şanlıurfa'da açılacak olan Adli Tıp Kurumu Şube Müdürlüğü için Şanlıurfa'ya gelen Adli Tıp Kurumu Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Fatih Yağmur ve beraberindeki heyet, Vali Celalettin Güvenç'i makamında ziyaret etti. Vali Güvenç, "Nüfusu 2 milyona yaklaşan Şanlıurfa'daki adli vakalar, incelenmek üzere il dışına sevk ediliyordu. İlimizde şubenin hizmete girmesiyle birlikte bu adli vakaların il dışına gönderilmesine gerek kalmayacak. En kısa sürede faaliyete geçecek olan Adli Tıp Kurumu Müdürlüğümüz için Eski Verem Savaş Dispanserini tahsis ettik. Gerekli tadilatlar yapıldıktan sonra hizmet vermeye başlayacaktır. Hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Protokol imza törenine; Vali Güvenç ve Adli Tıp Kurumu Başkan Yardımcısı Yağmur'un yanı sıra, Şanlıurfa İl Sağlık Müdür yardımcıları Mehmet Metin Demir ve Hasan Uğur, Adli Tıp Kurumu şube müdürleri Atılhan Kaya ve Mehmet C. Aslan da katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber